onsdag 27 januari 2010

Koll på bloggarna

Läser du flera bloggar och är trött på att hoppa runt alla för att kolla vem som har uppdaterat så finns bloglovin.com som är jätteenkelt att använda (ikon med länk finns till höger på min sida)! Där får du en sida där alla uppdaterade bloggar som du följer visas. Jag har använt det länge och är supernöjd!

4 kommentarer:

  1. Hi Malin, cool to see your new "house of blogging", keep updating, I'll always be round the corner to check it out!!big hug, Anca

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att du hittade in till mig.

    SvaraRadera
  3. Nu har jag läst lite på din förra blogg. Floridaflytt? Åh, vad spännande. Ska kika in här lite då och då och se hur det går för er. När går flyttlasset?

    SvaraRadera
  4. Anna- jag skrev en kommentar till dig igår, men den är borta nu...mycket skumt, det tar nog ett tag innan jag vant mig vid blogspot!
    Min kommentar handlade om att jag vartit in på din blogg flera gånger och tittat på fina foton, dessutom gillar jag verklgien sättet du skriver på!
    Flyttlasset till Florida går (tyvärr) inte förrän 1 augusti... men flyttlasset från huset vi bor i nu och har sålt går sista mars. Då ska vi hyra ett hus här i Hovås, skönt att bo kvar i samma område sista månaderna med tanke på skola och dagis osv.

    SvaraRadera