onsdag 9 juni 2010

Fullt upp

Så här ser det ut hemma hos oss nu...

...och hit är det flyttlasset ska gå.

9 kommentarer:

  1. Lena (Melting Pot)9 juni 2010 kl. 12:53

    Det är nåt bekant med alltihop; ihoppackat hem & hus med palmer. Lycka till! I morgon kväll bär det av till västkusten :)

    SvaraRadera
  2. Åh vilket fint hus! (Sveper genast in mig i bubbelplast och lägger mig bland lådorna så jag kan åka med...)

    SvaraRadera
  3. Lena- tack! Trevlig resa hem och välkommen till lite svalare breddgrader!
    Mrs Clapper- Det får du göra =D Tack, känns overkligt att vi ska bo där :)

    SvaraRadera
  4. Spännande! Alfa Moving är bra, dem har vi också haft. Eller rättare sagt, det är de som koordinerar våra flyttar, sedan får man ju ta den firma de samarbetar med i respektive land. Men det har varit jättebra hittills i alla flyttar.

    LYCKA TILL!

    SvaraRadera
  5. Marianne- ja det känns jättespännande! Nu när de är här och packar känner vi VERKLIGEN att vi är på väg, även om det är 1,5 månad kvar innan vi flyger över Atlanten. Kul att höra att ni varit nöjda med Alfa Moving. Nu har vi ju inte kommit så lngt i vår flytt ännu, men hittills är vi helt nöjda. Det var supertrevliga "flyttgubbar" här idag som var oerhört noggranna när de packade. De fångade till och med upp dotterns dagbok och solglasögon i havet av "tjejsaker" i hennes rum och undrade om hon inte ville ha det med sig i resväskan i sommar istället. Små detaljer, men det är det som gör skillnad tycker jag!

    SvaraRadera
  6. Ja det är precis sådana små detaljer som har gjort alla de firmor vi har fått genom Alfa Moving så himla bra. De har liksom fattat själva och använt hjärnan. Så skönt.

    Hoppas allt går bra! Tror de att grejorna ska vara framme tills ni flyger?

    SvaraRadera
  7. Marianne, förhoppningsvis ska det bli så smidigt att vi får sakerna ungefär när vi kommer fram, svårt att veta hur snabbt det går igenom tullen i USA, det kan variera med flera veckor...

    SvaraRadera
  8. Ni får fokusera mer på hur härligt det ska bli när ni är framme, snarare än hur rörigt och trist det är när man är mitt i en flytt :-). Jättefint hus får ni också! Hyr ni eller köper ni? Kram!

    SvaraRadera
  9. Jenn, ja jag får göra det! Vi hyr huset. Känns bäst att hyra först och känna sig för var man vill bo!

    SvaraRadera