fredag 13 augusti 2010

Välkomna till Florida

Då var vi på plats. Äntligen! Eventuellt kommer några tillbakablickar på veckorna som gått, men nu vill jag bara säga grattis till min stora tjej som fyller 11 år idag!!


9 kommentarer:

  1. Grattis till dottern & flytten. Så skönt att vara på plats. Vi är också hemma igen. Kanske inte lika spännande ;)men helt OK. Lycka till. Kram från Indien

    SvaraRadera
  2. Hej Lena!
    Ja, det är verkligen jätteskönt att vara här. Senaste veckorna har dock varit fyllda av en massa fixande och krånglande för att få till alla vardagliga saker. Men vi har löst det mesta och känner oss väldigt nöjda med att vi nästan börjar förstå hur saker och ting fungerar här :)
    Nästa vecka på onsdag börjar skolan och det ska faktiskt bli skönt med lite vardag (i alla fall om du frågar mig). Skoluniformerna är inhandlade och läkarbesök inbokat till tisdag för att få alla vaccinationsformulär och annat i ordning innan dess.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Roligt att få se bilder från er. Jättefina bilder på barnen! Det blir spännande med skolan sedan. Hur är det barn i Adams ålder är de på något lekis eller så. Sedan är det ju språket också, men de kanske kan en hel del redan. Faster IB

    SvaraRadera
  4. STORT GRATTIS til Madeleine. Har gått och väntat på att Du skulle börja skriva på denna sida så man fick höra hur det går over there. Jättekul och LYCKA TILL med allt!!!!
    Faster S

    SvaraRadera
  5. Tittar på kl.slaget ovanför. Tror du man är tvilling eller? Faster S

    SvaraRadera
  6. Roligt med lite uppdatering :) vilka cupcakes!!! hoppas Maddis hade en bra födelsedag! kram

    SvaraRadera
  7. Faster S och I - Vad lustigt att ni skrev nästan exakt samtidigt!!

    Madeleine tackar för alla grattis!

    SvaraRadera
  8. Grattis i efterskott till Madeleine på födelsedagen. Wow vilka bakverk!
    Härliga bilder som lagts ut. Ni ser glada och nöjda ut, med andra ord verkar alla må bra. Kram från Merja o co

    SvaraRadera
  9. Syster/moster Sof16 augusti 2010 kl. 17:34

    Kraaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera