tisdag 12 oktober 2010

Sjuk igen...

Nu har lilla A haft krupphosta och blivit förkyld igen och är hemma från skolan. Sedan tycker jag att det räcker, för ett par veckor i alla fall.
I söndags innan han blev sjuk så hann vi med ett besök på stranden. Tänk så härligt att kunna bada i havet i Oktober, i 28-gradigt vatten till och med. Jag uppskattar verkligen att få ha så här mycket sommar!

4 kommentarer:

  1. Trist med förkylningar och elände! ja, visst är hösten fantastisk här. Nog för att ni har mer sommar än höst där ni bor. Alltid. Men ändå...
    Härligt är det.
    NU har jag länkat upp dig på min blogg. Äntligen! Så nu hittar jag lätt hit!!
    :-)
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Annika- ja, förkylningarna är inte så kul när det känns som att det "aldrig" tar slut...
    Ja, det är skönt med lite lägre luftfuktighet och svalare morgnar!! Hösten i era trakter verkar helt magisk!!

    SvaraRadera
  3. Tråkigt att inte lilla A får vara frisk och gå till skolan. Han som var så entusiastisk i somras när han pratade om sin nya skola. Hoppas att det är bra med ungdomarna och att de får vara friska. Vädret kan man lätt bli lite avundsjuk på. Vi har trots att hösten är här haft härliga och klara dagar, men det är lite kyligt. Det är definitivt bättre än de blåsiga dagarna. Har i kväll varit och tittat på fotbollsmatch. Efter att ha frusit de senaste gångerna var jag rejält klädd. Ha det så bra! Kramar från Merja

    SvaraRadera
  4. Merja- R och M har (peppar peppar...) klarat sig än så länge! A är tillbaka i skolan i morgon och han längtar, det känns väldigt positivt!
    Ja vädret här kan man verkligen inte klaga på. Känns lite ovant för mig som är van att gå runt och frysa överallt. Fryser gör jag numer bara på vissa restauranger och affärer som (enligt mig) har väldigt kallt med AC'n.
    Skönt att ni fått ha fina höstdagar!
    kram

    SvaraRadera