tisdag 15 mars 2011

Hej Bloggen

Det var länge sedan sist...
Under dagnarna vi inte har hörts så har vi haft Sverigebesök, barnens kompisar på övernattning, flera körningar till Ft Lauderdale, sjuk liten A i flera dagar (fortfarande sjuk) och just nu kör mannen till St Augustine (4 timmar enkel väg) för att hämta hem Fröken M som blev sjuk på den sedan länge efterlängtade klassresan...R har också blivit sjuk (blev dålig i eftermiddag) och har proppat i sig massor med rå vitlök, echinacea, c-vitamin och örtte. Han vill bli frisk till en jättestor tävling som går till helgen.
Pga alla omständigheter har jag låtit bloggen vila några dagar!
Håll tummarna för snabbt tillfrisknande barn!!

4 kommentarer:

  1. Vad synd om M som missar skolresan, hoppas R blir frisk till helgen så han kan vara med o tävla. Så nu hoppas jag att alla tillfrisknar fort. Vet inte om du vt detta, om någon skulle bli magskjuk så ska man ta 10-15 hela vitpepparkorn o svälja, det ska hjälpa för att slippa magsjukan. Vi gjorde det alltid i skolan när barnen fickmagsjuka där. IB

    SvaraRadera
  2. Stackare! Hoppas alla kryar på sig fort!

    SvaraRadera
  3. IB, Vi håller tummarna för snabbt tillfrisknande för R!! Vitpepparkorn brukar vi också ta när det går magsjuka, vet inte om det funkar, men jag tar det ändå alltid för säkerhets skull!

    Brysselkakan, Tack!! Vi jobbar på det med vitlök och annat nyttigt =)

    SvaraRadera
  4. Lena (melting pot)17 mars 2011 kl. 06:02

    Stackars de sjuka barnen (och det är inte enkelt att vara förälder till sjuka barn heller så jag tycker synd om er med)!
    Kram Lena

    SvaraRadera