fredag 6 maj 2011

Prom

Fina sonen med fina daten. Ikväll är det prom och stämningen var på topp. Vi föräldrar fick vara med och mingla en timme och det var fantastiskt roligt att titta på alla vackra klänningar och förväntansfulla, nervösa, glada High School kids. Innan vi åkte dit träffades ett gäng hos sonens date för fotografering och avfärd till festlokalen med limousine.








9 kommentarer:

  1. Sååå Superfina!! Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Strålande vackra!

    SvaraRadera
  3. nu gråter jag över hur vackra och stiliga de är!

    Kramar till er alla

    SvaraRadera
  4. Tjusigt! Ett minne för livet både för honom och er föräldrar antar jag.

    SvaraRadera
  5. Lena, tack, visst är de fina!!!
    Kram

    Moster Sof, verkligen vackra!!

    Linda, jag hälsar sonen det!

    Mamma/mormor, de var så vackra så vackra!!Många foton blev tagna=)
    kram

    Brysselkakan, Verkligen ett minne för livet!

    SvaraRadera
  6. Men vad fina och tjusiga. Om det hade varit min pojk hade jag gått sönder av stolthet tror jag, o vilket minne för livet. Hoppas att det var en lyckad tillställning.
    Kram till dej!

    SvaraRadera
  7. De var ju bara såå söta!! Vilken snygging till son du har, förstår om han är populär bland tjejerna ;-)! Vilket minne för livet att gå på bal så där. Synd bara att date:en inte tog en lite mörkare färg på sin foundation, hon blev lite gråblek på bilderna bara. Kram!

    SvaraRadera
  8. Åsa, visst är de! Jag var så stolt så =) De hade jättekul!
    Kram

    Jenny, Visst är de söta!! Tack, jag är ju lite partisk då, men jag håller med om att han är en snygging =) Visst var det synd på hennes foundation, men som tur var så syntes det bara på fotona. Det blev skymning när vi fotade och där hon ser blekast ut är på fotona vi använde blixt på, men hon var på en fin salong o fixade sig och då tycker man väl att de borde ha bättre koll på hudtoner... well well, de hade kul och det är garanterat ett minne för livet!
    Kram

    SvaraRadera