onsdag 3 februari 2010

Bra känsla

Jag är så glad för att stora sonens simtränare har hjälpt oss att få kontakt med en massa människor (på skolan, mäklare m fl) som är superhjälpsamma, de har verkligen lagt ner en massa tid på att hjälpa oss. Utan deras hjälp skulle flytten kännas närmast omöjlig eftersom att vi flyttar utan en arbetsgivare som hjälper till med praktiska saker. Vi har haft tusentals (har det känts som i alla fall) lösa trådar sista året men nu börjar saker och ting ta form och pusselbitarna faller på plats en efter en. Det är inte förrän de senaste veckorna jag verkligen känt och vågat tro på att vi verkligen sitter på ett flygplan på väg över Atlanten 1 augusti.

3 kommentarer:

  1. Ja, usch... vi flyttade också utan "paket från arbetsgivare" (fast vi flyttade för jobbets skull). Fick ordna upp allt själv. Företaget hade aldrig skickat över ngn så här förut och allt var nytt och osäkert för dom också, så blev allt bestäm i sista sekund (för det skulle räknas på och grejas) Typ, alldeles för sent. Vi kom hit en månade efter skolstart... INTE bra.
    Skrev på huskontraktet på fredagen och flyttade in på onsdagen efter...Hmmm...

    Ni verkar ha planerat mycket bättre.

    Spännande!!

    SvaraRadera
  2. Kom ihåg att det bara är att hojta till om du undrar något eller om vi kan hjälpa till med något, absolut inga problem!

    SvaraRadera
  3. Helena- hej och hå, det var snabba ryck :) Inte kul att komma efter skolstart kan jag förstå, inte när allt annat runt omkring också är så nytt. Men ibland är det ju bara så det blir och då får man göra det bästa av situationen och det verkar ni ju ha gjort!!

    SweFlo- Åh tack vad gullig du är. Det kommer säkert att dyka upp ett antal frågor och funderingar efter vägen och då är det skönt att ha en svensk att fråga, som fattar vad jag menar :D

    SvaraRadera