torsdag 20 maj 2010

Det tar sig

Mannen kom hem från Afrika med ett "nödpass" från svenska ambassaden som han fick flyga till. Det rekommenderade brevet lyckades jag hämta ut, nu har vi alla pass med visum.
Min hårddisk som lade av för en dryg vecka sedan är lagad och fungerar utmärkt igen (nu looooovar jag att göra back up oftare). Sakta men säkert börjar alla bitar falla på plats!

7 kommentarer:

  1. Då är det nog på sin plats att säga GRATTIS!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det örnat till sig lite! Jag använder ett företag som heter www.mozy.com för att göra automatiska back ups på Internet. Alltså, ända sättet som funkar för mig är automatisk... Det kostad elite per år, men jag har inte bara alal familjefoton utan hela firman på datorn. Har ju precis haft hårddiskfel så det var oerhört väl investerade pengar (inte så dyrt).

    Så hela min hårddisk finns på Internet och jag kan ladda ner den vart jag än begfiner mig i världen. Praktiskt om jag bara behöver en fil eller nått, kan då ladda ner den från Mozy till en annan dator. Rekommenderas varmt!

    SvaraRadera
  3. örnat till sig? Jag vet inte riktigt VAD jag skriver ibland! :-)

    SvaraRadera
  4. SweFlo- tack för tipset! Det ska jag helt klart kolla upp, låter ju väldigt smidigt!

    SvaraRadera
  5. Hjälp vad mycket trassel du har haft! Skönt nu att allt har löst sig efter mycket om och men. Glöm inte att lägga undan det gamla passet : )

    SvaraRadera
  6. Marianne- ja det har varit lite väl rörigt sista tiden. Vi får se till att lägga undan passet omedelbart för att det här vill vi slippa att göra om :)

    SvaraRadera