fredag 24 december 2010

Kvällspromenad på julafton

Här julpyntas husen på ett helt annat sätt än hemma i Sverige. Jag fotade lite under kvällspromenaden, men det var lite svårt att få till det med ljuset och att samtidigt vara lite diskret med kameran och de flesta bilderna blev tyvärr väldigt suddiga.
Det var väldigt svalt och skönt ute (+17 grader) och precis vad vi behövde efter all julmat vi ätit idag. Nu kanske vi kan få i oss lite av ostbrickan som jag sett fram emot.



4 kommentarer:

  1. Vilket jobb att sätta upp allt. Men jag tror att jag skulle bli trött på all belysning. God fortsättning på julhelgen! IB

    SvaraRadera
  2. Vi kan se gatorna och husen framför oss -- mycket "häftigt" och typiskt från vissa amerikanska filmer.
    Hur såg det ut hos er -- satsade ni allt på halloween, eller blev det något över till julpynt utomhus (innifrån har vi sett jättefina bilder)? /mormor o morfar

    SvaraRadera
  3. Ja, nog kan de piska upp julstämning även i Florida!
    Tycker överlag att de är bra på att "få till det2 i detta land.
    Kram och god fortsättning!!

    SvaraRadera
  4. IB, här behövs mycket lampor och annat för att få julstämning, det är lite svårt annars med tanke på klimatet vi har :) God fortsättning!!

    Mormor/Morfar, Vi har en del julbelysning, men Halloween var helt klart mer :)

    Annika, ja, julstämning har jag faktiskt inte saknat alls. Det är jättemysigt med all julbelysning överallt när det är mörkt ute! Håller med dig om att de är bra på att fixa pynt/dekorationer/stämning till olika helger och högtider här!
    Kram och god fortsättning!!!

    SvaraRadera