onsdag 19 januari 2011

Duktig tjej

Min dotter M berättade idag att hon är uttagen att representera klassen i en stavningstävling de har på skolan. De hade haft en tävling i klassen idag för att ta ut de som är bäst på att stava och då blev hon uttagen. Tänk vad mycket engelska hon har lärt sig på så kort tid här! Men hon har inte fått det gratis, det ligger mycket hårt arbete bakom i form många timmars läxläsning dagarna i ända.

Det varma vädret vi haft senaste dagarna är fortfarande här. Nu klockan tio på kvällen har vi 23 grader, det är så härligt.

9 kommentarer:

  1. Vilken duktig dotter!! Fantastiskt att man kan lära sig på sådan liten tid ni har varit där. Så nog måste det vara mycket läsning, men hur kan man förstå det man läser när man inte har översättning till svenska bredvid. Ja hon är otroligt duktig!! Faster IB

    SvaraRadera
  2. jag har också tränat engelska med henne så jag tar lite åt mig äran ;)

    SvaraRadera
  3. Faster IB, Det är så imponerande att se hur snabbt barn kan lära sig nya språk!

    Sol, :D

    SvaraRadera
  4. WAY TO GO!!! GRATTIS! VAD ROLIGT!!
    Jättekul för henne.
    Kram!!

    SvaraRadera
  5. Tack, hon är stolt och jätteglad (jag med så klart ;) )
    Kram

    SvaraRadera
  6. again, I am so proud of you M!!!

    SvaraRadera
  7. Det är otroligt vad barn är duktiga att lära sig allt så fort. Man förstår inte hur de kan. Hur går det för lilla A. Vad pratar ni för språk hemma ? Faster S (SK)

    SvaraRadera
  8. Snyggt Maddis!!!/Kram morfar

    SvaraRadera
  9. Så roligt. Grattis! Ja, det ligger hårt arbete bakom framstegen i skolan. Nora fick fina omdömen av sin tutor i går som hade skrivit att hon trots mycket frånvaro (första veckan i skolan var vi kvar i Sverige) visar att hon med hårt arbete klarar sig väldigt bra ändå. Det tar dock väldigt mycket tid dessa läxor, men tänk vad kul för din dotter att hon får bevis för att det lönar sig.
    Kram

    SvaraRadera