måndag 13 september 2010

Om nio veckor

Ja, om nio veckor kommer mannen hem från Afrika igen. Han åkte igår. Nu är det bara att ta ett djupt andetag och kasta sig ut i den amerikanska vardagen själv!

7 kommentarer:

  1. Men oj! vad är det för ett jobb han har, mannen din? Kämpa på i Amerikanska vardagen! Kram

    SvaraRadera
  2. Du är en stor fajter som inte är rädd för någonting allt är möjligt för dig. Så det kommer att gå bra.Det skall vara saknaden av mannen och att ha någon vuxen att prata med som är lite svårt att fixa. Men Malin 9 v går fort. Du får ju snart kärt besök att se fram emot. Faster S

    SvaraRadera
  3. Jag tvivlar inte på att du fixar även det, du brukar ju reda ut det mesta. Måste säga att jag också är imponerad av barnens omdömen. Blir ännu mer nyfiken på hur skolan i USA fungerar. Hur hinner t ex lärarna med alla omdöme./Merja

    SvaraRadera
  4. Lena- Han jobbar inom oljeindustrin i Nigeria och då är det långa perioder med jobb men också långa lediga perioder. I normala fall är han inte borta mer än 6-7 veckor, men genom att jobba längre nu får vi ha honom hemma över jul och nyår. Så att det känns rätt ok ändå!
    Kram

    Faster S- Tack! Ja, det går säkert bra och det känns jättebra att jag får besök om en månad!

    Merja- Känns bra att få hör att ni tror att jag klarar det bra, då finns det kanske hopp ändå ;)
    Visst är det fina omdömen de fått! Angående skolan så spelar det ju säkert in att klasserna är mindre på barnens skola. Dessutom kan jag tänka mig, men vet inte säkert, att lärarna inte har lika mycket undervisningstid som du har i Sverige. Jag ska forska lite i ämnet och berätta mer sedan!

    SvaraRadera
  5. Oj, nio veckor! Och jag som klagar när Klas är borta mer än en vecka. Jag ska aldrig mer klaga!

    Du kommer att fixa det där jättebra! En stor fördel är ju att du i alla fall förstår vad folk säger : )

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Marianne- ja, men som du säger så förstår jag ju vad de säger här! Jag brukar tänka på dig ibland och fundera över hur frustrerande det måste vara att inte kunna prata och förstå det inhemska språket. Jag tycker att du är jätteduktig som fixar allt du gör trots språkbarriären!!

    SvaraRadera
  7. Äsch, men många pratar engelska här. I och för sig inte alltid så himla bra, så man kan inte vara helt säker på att man har förstått varandra : )

    SvaraRadera