onsdag 1 september 2010

Skoldags

Så här ser barnen ut när de har sk dress-day på skolan (varje onsdag). Den andra uniformen får jag visa en annan dag.

Sonen har tappat bort slipsen...
Så här såg han ut förra veckan, då med slips men inte svarta skor... Nästa vecka kanske jag får ett foto med komplett uniform på!

8 kommentarer:

  1. Fantastiskt så fina barn Ni har!!!! Tänk att lilla Adam går i skolan också Hoppas Ni trivs och har det bra.
    Kram faster S

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående skrivare! Men jag måste faktiskt säga att det ser ju jättefint ut med skoluniformer,de blir ju verkligen stil på dem, det är ju skillnad mot här i Sverige med trasiga kläder o s v. Säger den 2:a fastern

    SvaraRadera
  3. De fina bilderna ger mig ABSTINENS...men jag räknar ner :)
    Har ni inga bilder på mamma och pappa i familjen?

    Kramar till er alla
    Mamma/momme

    SvaraRadera
  4. Så fina de är! Inte tycks de lida något särskilt av skoluniformer heller, möjligen då din store son : )

    Är onsdagar alltså lite finare kläder än övriga dagar?

    SvaraRadera
  5. De är så fina och jag saknar dem så. Här är allt upp och ned :) Eller kanske borde jag säga att allt är i kartonger. Livet är ganska rörigt. tur att jag har semester. Inskolningarna går ganska bra för barnen. Minna fixar det galant och får vara själv där nu, dock korta stunder. Anton hade en lite sämre tredje dag, men förhoppningsvis blir morgondagen bättre. Peter såg huset invändigt idag och är nöjd. Skönt! Grannarna verkar supertrevliga och allt känns perfekt! Nu är det bara själva flytten kvar... Kram

    SvaraRadera
  6. Faster S och I- Tack! Jag tycker också att de är jättefina i sina skoluniformer.
    Mamma/Momme- vi räknar också ner!! Nästa månad är ni här!
    Marianne- Tack! De gillar sina uniformer, även om den äldre sonen mycket riktigt hade kunnat hoppa över "dress day" och bara ha den "vanliga" uniformen. Onsdagar är mycket riktigt dagen då den finare uniformen åker på. Övriga dagar är det shorts/kjol och pikétröja. Jag tycker att det är praktiskt med skoluniformen, inget velande på morgonen vilka kläder som ska på och heller inga jättedyra klädkonton.
    Sof-Jag är så glad för er skull att ni fick radhuset!! Ni kommer att få det jättebra där. Vi saknar er också och hoppas på besök!

    SvaraRadera