tisdag 14 september 2010

Vädret hos mig

Jag lånar en idé från Anna of Sweden och lägger ut vår väderprognos för några dagar framöver. Ni som känner mig vet att jag är en utpräglad sommarmänniska, mitt norrländska ursprung till trots, och njuter av varje dag som bjuder på värme och sol. (Kanske tidigare brist på värme och sol har orsakat mitt sommar- och solberoende?)




6 kommentarer:

  1. Håller helt med dig. Det var för lite sol o värme uppe i norr. 9 mån snö var alldeles för mycket så inte undra på att man älskar sommaren här söderut.
    Faster S

    SvaraRadera
  2. Hej hej!

    Nu har jag läst i kapp mig i din blogg. Vi har haft så struligt med Internet så jag ligger efter.

    Härligt ni verkar ha det och skönt att ni har kommit till rätta så snabbt.
    Vår början här för detta året har startat betydligt bättre än förra året då allt var nytt och konstigt.

    Nu börjar jag tyvärr redan oroa mig för hur det ska bli när vi flyttar hem till Sverige igen. (Dumma mig!!!)

    Jag vill verkligen inte flytta hem!!!
    Buuhuuu!!!

    Kan ni stanna hur länge ni vill?
    Ska ni söka Green card?

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Då har vi ungefär samma temperaturer just nu. Så skönt att det har blivit svalare!

    SvaraRadera
  4. Här är det blåsigt, regnigt och lite kallt. Höstrusk med andra ord, passa på att njuta av det vackra vädret som omger dig och din familj!

    //Annika

    SvaraRadera
  5. Faster S- ja, tänk så långa vintrar det är uppe i Norrbotten! Jag är glad att jag inte bor där nu!

    Helena- Ja det har verkligen gått över förväntan. Men visst var det så att ni kom någon vecka efter att skolan börjat, eller minns jag helt fel? Dessutom går mina barn på en liten skola där det finns barn mellan 3-18 år och alla känner alla och det är en väldigt familjär stämning. Vad gäller simning och annat har vi ju varit här tidigare och "rekat" och flytten har varit planerad sedan länge.
    När ska ni flytta hem? Du får passa på att njuta av nuet nu när du är här, framtiden kommer vare sig man oroar sig eller lägger den åt sidan ett tag ;) Om vi kan söka Green card sedan beror på om jag tar mig i kragen och gör det amerikanska sjuksköterskeprovet, klarar det och blir anställd... Vi har några andra planer också men inte lika säkra :)

    Marianne- Visst har du det riktigt hett på somrarna? Här är det fukten i kombination med värmen som är värst på sommaren.

    Anna- Jag vet inte om jag vant mig men jag tycker att det blivit lite behagligare senaste tiden, kanske jag som vant mig? Det är ju fuktigt men inte så farligt även om vissa dagar är värre. Jag älskar ju när det är varmt så att jag lider inte så mycket. Det hade ju varit värre om man inte hade AC!

    Annika- fy så hemskt. Jag lovar, jag njuter!! =)

    SvaraRadera