lördag 12 februari 2011

Dansuppvisning i West Palm Beach

Duktigaste bästa dottern ser ni näst längst till vänster när de står på rad. (tyvärr blir kvaliten på filmen väldigt dålig när jag laddar upp den på bloggen, vet inte varför...)
Det var kallt och blåsigt i West Palm Beach idag, men som tur var tittade solen fram och det blev några grader varmare än vad det var på förmiddagen. Fröken M hade uppträdande med sin dansgrupp från skolan och det var verkligen kul att få se resultatet av många timmars repetitioner.

Efter dansen blev det lite shopping och mat i City Place, ett område utomhus med affärer och restauranger (inte så vanligt här där det annars är köpcenter som gäller).




5 kommentarer:

  1. Vad duktig maddis är! Önskar att jag hade varit där och sett det live.

    hoppas att det inte var alltför kyligt under dagen. Här är klockan nu 07.37 och det är söndagmorgon med en temperatur på -9 grader. igår morse var det -13. Det är bara att konstatera att vintern har redan kommit tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Vad duktig hon är på dans! Skulle ha varit roligt att få vara där o se det live. En stolt mor förståss! Fina bilder också på barnen! Faster I

    SvaraRadera
  3. Maddis, du är en stjärna!!!!
    Lilla gumman har blivit stor.
    Malin,jag hade gärna varit där med er :)
    Vad gör stora killen?

    Kramar från
    Mamma/momme

    SvaraRadera
  4. Duktigt! SÅ duktigt.
    Förstår att du är STOLT!!
    Vilka söta barn du har.

    DU undrade om V-day och skolan. I ES brukar man får reda på om de firar eller inte. Det brukar vara så att hela klassen ger små kort till varandra. Men då borde du fått hem en klasslista så att ingen blir glömd. I MS och HS firar man inte v-dagen på det sättet man gör i ES.
    Ha en fin kväll.
    Kram!!

    SvaraRadera
  5. Syster Sof, Oj så kallt ni har det!! Hade varit kul om ni var här, ajg tycker att ni ska ta och tänka om och komma till påsk istället för i höst...
    kram

    Faster I, Tack!!

    Mamma, Hon hälsar tack! Visst var de duktiga?? Stora killen firade sin kompis 18-årsdag.
    Kram

    Annika, TACK!
    Tack för råd angående Valentines Day! Det är så himla svårt att veta hur allt görs här... Vi fick hem ett mail nu ikväll(!) om att ifall man tar med kort så ska det vara kort till alla i hela klassen. Madeleine vill ha med kort så att vi var och köpte det ikväll...
    Kram

    SvaraRadera